LUNCH MENU [ 2/2(月)〜 ]

2015,02,01, 01:03 AM
2月2日(月)からスタートするランチメニューのご紹介です。

[Starters]
-ロースト鴨のサラダ ​苺とバルサミコのドレッシング
roast ​duck ​salad, ​strawberries ​& ​balsamic ​dressing
-ズワイガニを詰めた蕪のファルス ​ベーコンと粒マスタードのソース
farse of turnip stuffed with snow crab, ​bacon ​& ​mustard ​sauce
-冬の根野菜ソテー ​
winter ​root ​vegetables ​saute

[Soups]
-豆乳のクラムチャウダー
soy ​milk ​clam ​chowder

[Main ​dishes]
-ahill名物 ​特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's ​hamburger ​steak ​(of ​choice ​beef, ​choice ​pork ​and ​Foie ​Gras)
-本日のお魚料理
today's ​fish
-宮城県産 ​もち豚のロースト ​シャリアピンソース
"Mochibuta" ​pork ​roast, ​shalyapin ​sauce
-黒毛和牛のランプステーキ +1000円
"Wagyu" ​rump ​steak ​+1000en

[Desserts]
-アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice ​cream ​& ​sherbet ​(assorted ​3 ​kinds)
-白いフォンダンショコラ ​ピスタチオのアイス添え
white ​fondant ​chocolate, ​with ​pistachio ​ice ​cream
-クレーム・ブリュレ
creme ​brulee

みなさまのご来店をお待ちしております。

ahill ginza

 銀座 | comments (0) | trackback (0) | by ginza









 
https://www.ahill.jp/blog/tb.php/474