LUNCH MENU [ 6/5(月)〜 ]

2017,06,03, 01:38 PM
6月5日(月)からスタートするランチメニューのご紹介です!

■■ Starters ■■
黄色い野菜のテリーヌ 生ハム、サワークリームのムース添え
terrine of yellow colored vegetables, with mousse of prosciutto & sour cream
国産牛ローストビーフ ペッパーバルサミコソース
roast beef, pepper balsamic sauce
蕎麦粉のガレット グリーンアスパラガスとホタテ貝のタルタルを添えて
buckwheat galette, with green asparagus & scallop tartare
  
■■ Soups ■■
新玉葱の冷製スープ
onion cold soup
  
■■ Main dishes ■■
ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
本日のお魚料理
today's fish
新潟県産もち豚ロース肉のソテー オレンジマスタードソース
"Mochibuta"pork loin saute, orange mustard sauce
黒毛和牛ランプステーキ +1200円
"Wagyu"beef rump steak +1,200yen
  
■■ Desserts ■■
アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
フランボワーズのババロア カシスソルベ添え
framboise bavarois, with cassis sorbet
クレーム・ブリュレ
creme brulee
   
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ahill ginza
tel : 03-3562-8080
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
  
ahill azabu
tel : 03-5766-2020
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/azabu/floor.html

 銀座 | comments (0) | trackback (0) | by ginza









 
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