LUNCH MENU [ 9/7(木)〜 ]

2017,09,06, 02:43 PM
9月7日(木)からスタートするランチメニューのご紹介です!

■■ Starters ■■
鰹の炙り 茗荷とパプリカのエスカベッシュ仕立て
seared bonito, escabeche of japanese ginger & bell pepper
鴨胸肉のロースト ルッコラのサラダ風 柿のラヴィゴットソース
duck breast roast, rucola salad style, persimmon ravigote sauce
海老テリーヌアーモンド焼き ジャガイモのピュレと魚介サフランソース
shrimp terrine with almonds coated, potato purée & seafood saffron sauce
  
■■ Soups ■■
マッシュルームの温かいポタージュ
mushroom potage
  
■■ Main dishes ■■
ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
本日のお魚料理
today's fish
新潟県産もち豚ロース肉のソテー シェリーヴィネガーと生姜のソース
"Mochibuta"pork loin saute, sherry vinegar & ginger sauce
黒毛和牛ランプステーキ +1200円
"Wagyu"beef rump steak +1,200yen
  
■■ Desserts ■■
アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
梨のババロア タイムのソルベ添え
pear bavarois, with thyme sorbet
クレーム・ブリュレ
creme brulee
   
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ahill ginza
tel : 03-3562-8080
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
  
ahill azabu
tel : 03-5766-2020
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/azabu/floor.html

 銀座 | comments (0) | trackback (0) | by ginza









 
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