DINNER MENU [ 9/27(木)~]

2018,09,26, 12:38 PM
9月27日(木)からスタートするディナーコースのご紹介です!
  
■■ MENU A ¥5,000 ■■
通常より軽めのコース

* スターター、スープ、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, soup or salad, main, dessert or cheese

◎Starters

真牡蠣のマリネ クリアなミネストローネのジュレ
oyster marinade, clear minestrone gelée
石鯛と早生みかんのカルパッチョ
striped beakfish & mandarin orange carpaccio

◎Soups or Salads

本日のスープ
today's soup
産地直送 3種のグリーンサラダ
(farm-fresh) green salad 3 kinds

◎Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
黒毛和牛ミスジステーキ (80g) カボスと梨のラヴィゴット
"Wagyu" beef steak Top Blade (80g),Kabosu(citrus) & japanese pear ravigote
群馬県産 上州牛フィレステーキ (100g) (+1,200円)
"Josyugyu" beef steak Fillet (100g) (+1,200)

◎Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

◎Desserts or Cheese

クレーム ブリュレ
crème brûlée
マスカルポーネのムース 洋梨とオリーブオイルのソルベ
mascarpone mousse, pear & olive oil sorbet
キャラメル林檎とパイ 蜂蜜のアイス
caramel apple & pie, honey ice cream

チーズの盛り合わせ
assorted cheese
  
  
■■ MENU B ¥7,000 ■■
スタンダードコース

* スターター、セカンド、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, second, main, dessert or cheese

◎Starters

真牡蠣のマリネ クリアなミネストローネのジュレ
oyster marinade, clear minestrone gelée
石鯛と早生みかんのカルパッチョ
striped beakfish & mandarin orange carpaccio
毛蟹とカリフラワーのカクテル 唐墨風味
horsehair crab & cauliflower cocktails, bottarga taste

◎fish dishes

本日の魚料理
today's fish dishes

◎Second dishes

フランス産 ムール貝とキノコのバターソテー ロワイヤル仕立て
mussels & mushrooms butter saute, royale style
新潟県産 もち豚と北欧かぶの軽いスープ仕立て
"Mochibuta" pork & turnip, soup style

◎Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
黒毛和牛ミスジステーキ (80g) カボスと梨のラヴィゴット
"Wagyu" beef steak Top Blade (80g),Kabosu(citrus) & japanese pear ravigote
群馬県産 上州牛フィレステーキ (100g) (+1,200円)
"Josyugyu" beef steak Fillet (100g) (+1,200)

◎Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

◎Desserts or Cheese

クレーム ブリュレ
crème brûlée
マスカルポーネのムース 洋梨とオリーブオイルのソルベ
mascarpone mousse, pear & olive oil sorbet
キャラメル林檎とパイ 蜂蜜のアイス
caramel apple & pie, honey ice cream

チーズの盛り合わせ
assorted cheese
  
  
■■ MENU C ¥10,000 ■■
月替わりのスペシャルコース

本日のアミューズ
today's amuse

石鯛とトリュフ
striped beakfish & truffle

ホタテ貝と桜えびのバターソテー
scallop & "Sakura"shrimp butter saute

本日の魚料理
today's fish dishes

群馬県産 上州牛シャトーブリアン
"Josyugyu" beef steak Chateaubriand

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

デザート
desserts

■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
《web予約》24時間/当日10時まで
http://www.ahill.jp/ginza/index.html
《電話予約》10:00~21:00まで
03-3562-8080

 銀座 | comments (0) | trackback (0) | by ginza









 
http://www.ahill.jp/blog/tb.php/640