LUNCH MENU [ 7/5(水)〜 ]

2017,07,03, 04:10 PM
7月5日(水)からスタートするランチメニューのご紹介です!

■■ Starters ■■
イナダのかぼすマリネ ほうれん草のピュレとミョウガのヴィネグレットソース
"Kabosu"(citrus) marinated of young yellowtail, spinach purée & japanese ginger vinaigrette sauce
黒毛和牛 ブラックオリーブとグリーンアスパラガスのタルタル仕立て フレッシュトマトとパプリカのラヴィゴットソース添え
"Wagyu"beef, black olives & green asparagus tartare, ravigote sauce of fresh tomato & bell pepper
ハーブ香るホタテ貝と彩り野菜のエテュベ
etuver of scallops & colorful vegetables(herb fragrance)
  
■■ Soups ■■
トウモロコシの冷製ポタージュ
corn cold potage
  
■■ Main dishes ■■
ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
本日のお魚料理
today's fish
新潟県産もち豚ロース肉のソテー オレンジマスタードソース
"Mochibuta"pork loin saute, orange mustard sauce
黒毛和牛ランプステーキ +1200円
"Wagyu"beef rump steak +1,200yen
  
■■ Desserts ■■
アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
マスカットと貴腐ワインのテリーヌ ミントとヨーグルトのソルベ添え
terrine of grape & noble rot wine, with mint & yoghurt sorbet
クレーム・ブリュレ
creme brulee
   
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ahill ginza
tel : 03-3562-8080
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
  
ahill azabu
tel : 03-5766-2020
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/azabu/floor.html

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