ディナーCコース [ 11/8(木)~ ]

2018,11,05, 05:55 PM
11月8日からスタートするディナーCコースのご紹介です!
  
本日のアミューズ
today's amuse
  
黒ムツの炙り 毛蟹と春菊のレムラード
seared black gnomefish, remoulade of horsehair crab & garland chrysanthemum
  
北海道産和牛ロースカツレツ ラクレットのフォンデュ
"Wagyu"beef loin cutlet(from Hokkaido), raclette fondue
  
本日の魚料理
today's fish dishes
  
群馬県産 上州牛シャトーブリアン
"Josyugyu" beef steak Chateaubriand
  
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
  
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
  
デザート
desserts
  
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《web予約》24時間/当日10時まで
https://www.ahill.jp/azabu/index.html
《電話予約》10:00~22:00
03-5766-2020

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