LUNCH [ 6/5(木)~ ]

2025,06,04, 09:32 PM
6月5日(木)からスタートするランチコースのご紹介です。
みなさまのご来店お待ちしております。

■■ LUNCH A ¥4000

* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert

Starters

タスマニアサーモンとロメスコソース
trout, romesco sauce
鶏胸肉のベッカフィーコ マーマレードソース
chicken breast beccafico, marmalade sauce

Soups

ナスの冷製ポタージュ
eggplant cold potage

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,200円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,200 yen for 1.5 times)
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000 yen)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,600円)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,600 yen)

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)

追加メニュー

焼きカレー  1,000円
fried curry & rice 1,000 yen


■■ LUNCH B ¥6500

* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert

Starters

タスマニアサーモンとロメスコソース
trout, romesco sauce
鶏胸肉のベッカフィーコ マーマレードソース
chicken breast beccafico, marmalade sauce

Soups

ナスの冷製ポタージュ
eggplant cold potage

Second dishes

本日の魚料理
today’s fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,200円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,200 yen for 1.5 times)
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000 yen)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,600円)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,600 yen)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)
  
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《web予約》
https://www.ahill.jp/ginza
《電話予約》
03-3562-8080

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DINNER [ 5/22(木)~ ]

2025,05,19, 03:17 PM
5月22日(木)からスタートするディナーコースのご紹介です。

みなさまのご来店お待ちしております。

■■ MENU A ¥8800

* メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from main, dessert

帆立貝とエンドウ豆のコンポジション スモークの香り
scallop & pea composition, smoky flavor

本日の魚料理
today's fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert


■■ MENU B ¥11000

* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starters, main, dessert

Starters

帆立貝とエンドウ豆のコンポジション スモークの香り
scallop & pea composition, smoky flavor
穴子のスーヴィッド 水茄子と昆布トマト水
sous vide conger eel, eggplant & kelp tomato water

one dishes

国産グリーンアスパラガスと新じゃがいものクリーム煮 長期熟成ゴーダチーズ掛け
green asparagus & potato cream stew, gouda cheese

本日の魚料理
today's fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts or Cheese

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert

チーズ5種盛り合わせ
5 kinds of cheese


■■ MENU C ¥15400

本日のアミューズ
today's amuse

赤富士サーモンとサマートリュフ ホワイトアスパラガスのクーリ
trout & summer truffles, white asparagus coulis

蝦夷鮑のソテー 鮑の肝とハーブのヴェルデュレットソース
abalone saute, abalone liver & herb verdurette sauce

あいち鴨のロティー 柑橘のソース
duck rôti, citrus sauce

鹿児島産黒牛A5シャトーブリアン
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Chateaubriand

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras

焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
fried curry & rice, served with our original pickles

チーズ3種盛り合わせ
3 kinds of cheese

今夜のデザート
tonight's dessert
  
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《電話予約》
03-3562-8080

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LUNCH [ 4/11(金)~ ]

2025,04,10, 12:34 PM
4月11日(金)からスタートするランチコースのご紹介です。
みなさまのご来店お待ちしております。

■■ LUNCH A ¥4000

* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert

Starters

真鯛の昆布マリネとナス
red sea bream marinated in kelp & eggplant
金華豚のローストとキクラゲの餡
roast pork & wood ear mushroom starchy sauce

Soups

ヴィシソワーズスープ
vichyssoise soup

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,200円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,200 yen for 1.5 times)
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000 yen)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,600円)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,600 yen)

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)

追加メニュー

焼きカレー  1,000円
fried curry & rice 1,000 yen


■■ LUNCH B ¥6500

* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert

Starters

真鯛の昆布マリネとナス
red sea bream marinated in kelp & eggplant
金華豚のローストとキクラゲの餡
roast pork & wood ear mushroom starchy sauce

Soups

ヴィシソワーズスープ
vichyssoise soup

Second dishes

本日の魚料理
today’s fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,200円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,200 yen for 1.5 times)
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000 yen)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,600円)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,600 yen)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)
  
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《web予約》
https://www.ahill.jp/ginza
《電話予約》
03-3562-8080

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臨時営業と休業のお知らせ(5/6営業します)

2025,04,02, 05:10 PM
いつもご利用いただきありがとうございます。

5月6日(火)はGWのため臨時営業いたします。
5月7日(水)、5月8日(木)、5月21日(水)は臨時休業とさせていただきます。

お客様にはご迷惑をお掛け致しますが、何卒宜しくお願い致します。

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MENU [ 3/10(月)~ ]

2025,03,08, 04:52 PM
3月10日(月)からスタートするコースのご紹介です。
みなさまのご来店お待ちしております。

■■ LUNCH A ¥4000

* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert

Starters

ホタテのミキュイ 冷製クリームソースと春野菜
scallop mi-cuit, cold cream sauce & spring vegetables
ラムの生ハムで包んだイカ墨リゾットとホタルイカ
squid ink risotto & firefly squid wrapped in lamb ham

Soups

新玉ねぎのポタージュ
onion potage

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,200円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,200 yen for 1.5 times)
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000 yen)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,600円)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,600 yen)

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)

追加メニュー

焼きカレー  1,000円
fried curry & rice 1,000 yen


■■ LUNCH B ¥6500

* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert

Starters

ホタテのミキュイ 冷製クリームソースと春野菜
scallop mi-cuit, cold cream sauce & spring vegetables
ラムの生ハムで包んだイカ墨リゾットとホタルイカ
squid ink risotto & firefly squid wrapped in lamb ham

Soups

新玉ねぎのポタージュ
onion potage

Second dishes

本日の魚料理
today’s fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,200円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,200 yen for 1.5 times)
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000 yen)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,600円)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,600 yen)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)


■■ MENU A ¥8800

* メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from main, dessert

バイ貝とモリーユ茸の餡
shellfish & morel mushrooms starchy sauce

本日の魚料理
today's fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert


■■ MENU B ¥11000

* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starters, main, dessert

Starters

バイ貝とモリーユ茸の餡
shellfish & morel mushrooms starchy sauce
サクラマスの低温調理 クレソンのピュレと清美オレンジ
sous-vide cooking trout, watercress puree & orange

one dishes

ホタルイカのソテー 菜の花と焼きドゥフィノア
firefly squid saute, canola flower & baked dauphinois

本日の魚料理
today's fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts or Cheese

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert

チーズ5種盛り合わせ
5 kinds of cheese


■■ MENU C ¥15400

本日のアミューズ
today's amuse

金目鯛のマリネ 季節の野菜とカラスミ
marinated red snapper, seasonal vegetables & bottarga

毛蟹と蕪のファルシ ブイヤベースソース
farce of hairy crab & turnip, bouillabaisse sauce

あいち鴨のロティ 赤キャベツマリネとハーブサラダ添え
duck rôti, marinated red cabbage & herb salad

鹿児島産黒牛A5シャトーブリアン
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Chateaubriand

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras

焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
fried curry & rice, served with our original pickles

チーズ3種盛り合わせ
3 kinds of cheese

今夜のデザート
tonight's dessert
  
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
《web予約》
https://www.ahill.jp/ginza
《電話予約》
03-3562-8080

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