MENU [ 2/2(金)~ ]

2024,02,01, 03:28 PM
2月2日(金)からスタートするコースのご紹介です。
みなさまのご来店お待ちしております。

■■ LUNCH A ¥3600

* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert

Starters

鰆と山芋の炙り ホースラディッシュと金柑
seared spanish mackerel & yam, horseradish & kumquat
和牛イチボのローストビーフとサラダ
wagyu aitchbone roast beef & salad

Soups

紅くるり大根のポタージュ
red daikon potage

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,100円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,100 yen for 1.5 times)
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,700円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,700 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+1,900円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+1,900 yen)

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)

追加メニュー

焼きカレー  900円
fried curry & rice 900 yen


■■ LUNCH B ¥6000

* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert

Starters

鰆と山芋の炙り ホースラディッシュと金柑
seared spanish mackerel & yam, horseradish & kumquat
和牛イチボのローストビーフとサラダ
wagyu aitchbone roast beef & salad

Soups

紅くるり大根のポタージュ
red daikon potage

Second dishes

本日の魚料理
today’s fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,100円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,100 yen for 1.5 times)
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,700円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,700 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+1,900円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+1,900 yen)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)


■■ MENU A ¥7600

* メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from main, dessert

鰆と山芋の炙り ホースラディッシュと金柑
seared spanish mackerel & yam, horseradish & kumquat

本日の魚料理
today's fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,600)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,600)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+1,800)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert


■■ MENU B ¥9800

* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starters, main, dessert

Starters

鰆と山芋の炙り ホースラディッシュと金柑
seared spanish mackerel & yam, horseradish & kumquat
平貝のミキュイ アンチョビブロッコリー
pen shell mie cuit, anchovy broccoli

one dishes

丹波黒どりのコンフィとモリーユ茸
chicken confit & morchella mushrooms

fish dishes

本日の魚料理
today's fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,600)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,600)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+1,800)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts or Cheese

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert

チーズ5種盛り合わせ
5 kinds of cheese


■■ MENU C ¥14200

本日のアミューズ
today's amuse

オマール海老と丹波黒どり バスケーズソース
lobster & chicken, basquaise sauce

鱈の白子カダイフ焼き 紅くるり大根のピュレとヴァンブランソース
cod milt kadaif, red daikon puree & vin blanc sauce

蝦夷鹿ロース肉のブレゼ マデラソースと黒トリュフ
yezo deer loin braiser, madeira sauce & black truffle

鹿児島産黒牛A5シャトーブリアン
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Chateaubriand

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras

焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
fried curry & rice, served with our original pickles

チーズ3種盛り合わせ
3 kinds of cheese

今夜のデザート
tonight's dessert
  
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
《web予約》
https://www.ahill.jp/ginza
《電話予約》
03-3562-8080

 銀座 | comments (0) | trackback (0) | by ginza









 
https://www.ahill.jp/blog/tb.php/738