MENU [ 7/31(木)~ ]
2025,07,29, 03:07 PM
7月31日(木)からスタートするコースのご紹介です。
みなさまのご来店お待ちしております。
■■ LUNCH A ¥4000
* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert
Starters
夏野菜のテリーヌとホタテ貝のミキュイ
summer vegetable terrine & scallop mi-cuit
ハモとゴーヤのベニエ 枝豆パルミジャーノレッジャーノ
conger eel & bitter melon beignets, edamame parmigiano reggiano
Soups
とうもろこしのポタージュ
corn potage
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,200円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,200 yen for 1.5 times)
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000 yen)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,600円)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,600 yen)
Desserts
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)
追加メニュー
焼きカレー 1,000円
fried curry & rice 1,000 yen
■■ LUNCH B ¥6500
* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert
Starters
夏野菜のテリーヌとホタテ貝のミキュイ
summer vegetable terrine & scallop mi-cuit
ハモとゴーヤのベニエ 枝豆パルミジャーノレッジャーノ
conger eel & bitter melon beignets, edamame parmigiano reggiano
Soups
とうもろこしのポタージュ
corn potage
Second dishes
本日の魚料理
today’s fish dishes
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,200円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,200 yen for 1.5 times)
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000 yen)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,600円)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,600 yen)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)
■■ MENU A ¥8800
* メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from main, dessert
シマアジとキャビアドオーベルジーヌ 加賀太きゅうりのマリネ添え
horse mackerel with caviar d'aubergine, marinated cucumber
本日の魚料理
today's fish dishes
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert
■■ MENU B ¥11000
* メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from main, dessert
前菜二種盛り
Assortment of two starters
シマアジとキャビアドオーベルジーヌ
horse mackerel with caviar d'aubergine
車海老のポシェと冬瓜 枝豆パルミジャーノレッジャーノ
poached shrimp & winter melon, edamame parmigiano reggiano
大山どりのガランティーヌ ムール貝とパプリカのエスニック風
chicken galantine, mussels & bell pepper in an ethnic style
本日の魚料理
today's fish dishes
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts or Cheese
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert
チーズ5種盛り合わせ
5 kinds of cheese
■■ MENU C ¥15400
本日のアミューズ
today's amuse
ズワイガニとフルーツトマトとキャビア
snow crab, fruit tomato, caviar
岩牡蠣とじゃがいもベーコンピュレ レモンのチアシード
oyster & potato bacon puree, lemon chia seeds
AUS産仔羊のロティ ハラペーニョと万願寺唐辛子のサルサソース
lamb rôti, jalapeño & pepper salsa sauce
鹿児島産黒牛A5シャトーブリアン
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Chateaubriand
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
fried curry & rice, served with our original pickles
チーズ3種盛り合わせ
3 kinds of cheese
今夜のデザート
tonight's dessert
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
《web予約》
https://www.ahill.jp/ginza
《電話予約》
03-3562-8080
みなさまのご来店お待ちしております。
■■ LUNCH A ¥4000
* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert
Starters
夏野菜のテリーヌとホタテ貝のミキュイ
summer vegetable terrine & scallop mi-cuit
ハモとゴーヤのベニエ 枝豆パルミジャーノレッジャーノ
conger eel & bitter melon beignets, edamame parmigiano reggiano
Soups
とうもろこしのポタージュ
corn potage
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,200円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,200 yen for 1.5 times)
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000 yen)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,600円)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,600 yen)
Desserts
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)
追加メニュー
焼きカレー 1,000円
fried curry & rice 1,000 yen
■■ LUNCH B ¥6500
* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert
Starters
夏野菜のテリーヌとホタテ貝のミキュイ
summer vegetable terrine & scallop mi-cuit
ハモとゴーヤのベニエ 枝豆パルミジャーノレッジャーノ
conger eel & bitter melon beignets, edamame parmigiano reggiano
Soups
とうもろこしのポタージュ
corn potage
Second dishes
本日の魚料理
today’s fish dishes
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,200円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,200 yen for 1.5 times)
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000 yen)
フォアグラハンバーグとステーキ盛り合わせ (+1,600円)
ahill’s hamburger & beef steak (+1,600 yen)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)
■■ MENU A ¥8800
* メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from main, dessert
シマアジとキャビアドオーベルジーヌ 加賀太きゅうりのマリネ添え
horse mackerel with caviar d'aubergine, marinated cucumber
本日の魚料理
today's fish dishes
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert
■■ MENU B ¥11000
* メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from main, dessert
前菜二種盛り
Assortment of two starters
シマアジとキャビアドオーベルジーヌ
horse mackerel with caviar d'aubergine
車海老のポシェと冬瓜 枝豆パルミジャーノレッジャーノ
poached shrimp & winter melon, edamame parmigiano reggiano
大山どりのガランティーヌ ムール貝とパプリカのエスニック風
chicken galantine, mussels & bell pepper in an ethnic style
本日の魚料理
today's fish dishes
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts or Cheese
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert
チーズ5種盛り合わせ
5 kinds of cheese
■■ MENU C ¥15400
本日のアミューズ
today's amuse
ズワイガニとフルーツトマトとキャビア
snow crab, fruit tomato, caviar
岩牡蠣とじゃがいもベーコンピュレ レモンのチアシード
oyster & potato bacon puree, lemon chia seeds
AUS産仔羊のロティ ハラペーニョと万願寺唐辛子のサルサソース
lamb rôti, jalapeño & pepper salsa sauce
鹿児島産黒牛A5シャトーブリアン
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Chateaubriand
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
fried curry & rice, served with our original pickles
チーズ3種盛り合わせ
3 kinds of cheese
今夜のデザート
tonight's dessert
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《電話予約》
03-3562-8080