DINNER [ 12/4(木)~ ]

2025,12,03, 12:39 PM
12月4日(木)からスタートするディナーコースのご紹介です。

みなさまのご来店お待ちしております。


■■ MENU A ¥8800

* メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from main, dessert

富士山サーモンのミキュイ 百合根とデコポン
trout micuit, lily bulb & dekopon citrus

本日の魚料理
today's fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert


■■ MENU B ¥11000

* メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from main, dessert

[前菜二種盛り]Assortment of two starters
富士山サーモン 百合根とデコポン
trout micuit, lily bulb & dekopon citrus  
白バイ貝とカリフラワー
japanese babylon & cauliflower

Second dishes

千葉県産蕪のロースト 牡蠣バターソース
roasted turnip, oyster butter sauce

Fish dishes

本日の魚料理
today's fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts or Cheese

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert
チーズ5種盛り合わせ
5 kinds of cheese


■■ MENU C ¥15400

本日のアミューズ
today's amuse

鮟鱇のテリーヌ 
anglerfish terrine

蝦夷鮑のコンフィ 春菊と肝のソース
yezo abalone confit, crown daisy & liver sauce

山形県産金華豚ロース モデナ産ロゼバルサミコ酢とトリュフ
jinhua pork loin, modena rose balsamic vinegar & truffles

鹿児島産黒牛A5シャトーブリアン
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Chateaubriand

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras

焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
fried curry & rice, served with our original pickles

チーズ3種盛り合わせ
3 kinds of cheese

今夜のデザート
tonight's dessert
  
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
《web予約》
https://www.ahill.jp/ginza
《電話予約》
03-3562-8080

 銀座 | comments (0) | trackback (0) | by ginza









 
https://www.ahill.jp/blog/tb.php/770