DINNER [ 10/1(木)~ ]
2025,09,30, 01:53 PM
10月1日(木)からスタートするディナーコースのご紹介です。
みなさまのご来店お待ちしております。
■■ MENU A ¥8800
* メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from main, dessert
茸と鴨のテリーヌ フォアグラのムースと無花果のコンフィチュール
mushroom & duck terrine, foie gras mousse & fig confiture
本日の魚料理
today's fish dishes
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert
■■ MENU B ¥11000
* メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from main, dessert
[前菜二種盛り]Assortment of two starters
鴨と茸のテリーヌ フォアグラのムース
duck & mushroom terrine, foie gras mousse
洋梨のラヴィゴットソースとシロイカのマリネ
pear ravigote sauce, marinated white squid
Second dishes
里芋のポタージュ 松茸と車海老添え
taro potage, matsutake mushrooms & tiger prawns
Fish dishes
本日の魚料理
today's fish dishes
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts or Cheese
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert
チーズ5種盛り合わせ
5 kinds of cheese
■■ MENU C ¥15400
本日のアミューズ
today's amuse
秋刀魚のリエット オレンジのソースとイクラ
pacific saury rillettes, orange sauce & salmon roe
牛蒡とオマール海老
burdock & lobster
あいち鴨と栗のピュレ 熟成バルサミコ酢
duck & chestnut puree, aged balsamic vinegar
鹿児島産黒牛A5シャトーブリアン
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Chateaubriand
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
fried curry & rice, served with our original pickles
チーズ3種盛り合わせ
3 kinds of cheese
今夜のデザート
tonight's dessert
■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
《web予約》
https://www.ahill.jp/ginza
《電話予約》
03-3562-8080
みなさまのご来店お待ちしております。
■■ MENU A ¥8800
* メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from main, dessert
茸と鴨のテリーヌ フォアグラのムースと無花果のコンフィチュール
mushroom & duck terrine, foie gras mousse & fig confiture
本日の魚料理
today's fish dishes
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert
■■ MENU B ¥11000
* メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from main, dessert
[前菜二種盛り]Assortment of two starters
鴨と茸のテリーヌ フォアグラのムース
duck & mushroom terrine, foie gras mousse
洋梨のラヴィゴットソースとシロイカのマリネ
pear ravigote sauce, marinated white squid
Second dishes
里芋のポタージュ 松茸と車海老添え
taro potage, matsutake mushrooms & tiger prawns
Fish dishes
本日の魚料理
today's fish dishes
Main dishes
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,800)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+2,000)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+2,000)
Rice
ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles
Desserts or Cheese
クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
今夜のデザート
tonight's dessert
チーズ5種盛り合わせ
5 kinds of cheese
■■ MENU C ¥15400
本日のアミューズ
today's amuse
秋刀魚のリエット オレンジのソースとイクラ
pacific saury rillettes, orange sauce & salmon roe
牛蒡とオマール海老
burdock & lobster
あいち鴨と栗のピュレ 熟成バルサミコ酢
duck & chestnut puree, aged balsamic vinegar
鹿児島産黒牛A5シャトーブリアン
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Chateaubriand
ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
fried curry & rice, served with our original pickles
チーズ3種盛り合わせ
3 kinds of cheese
今夜のデザート
tonight's dessert
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《web予約》
https://www.ahill.jp/ginza
《電話予約》
03-3562-8080