LUNCH MENU [ 10/5(水)〜 ]

2016,10,04, 04:00 PM
10月5日(水)からスタートするランチメニューのご紹介です!

■■ Starters ■■
南瓜のサラダ モンブラン見立て トリュフ香るチーズのムース添え
pumpkin salad, mont blanc style, with cheese mousse(truffle flavor)
大山鶏のバロンティーヌ グリーンマスタードと秋茄子のラタトゥイユ添え
chicken ballottine, with ratatouille of green mustard & eggplant
プリプリえびのカダイフ焼き 魚介だしのサフランソース
shrimp kadayif, saffron sauce of seafood soup
  
■■ Soups ■■
マッシュルームの暖かいポタージュ
mushroom potage
  
■■ Main dishes ■■
ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
本日のお魚料理
today's fish
新潟産もち豚ロースのソテー ジンジャーソース
"Mochibuta"pork loin saute, ginger sauce
A5黒毛和牛モモ肉のステーキ +1000up
"Wagyu" beef round steak +1,000yen
  
■■ Desserts ■■
アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
栗のショコラテリーヌ カシスのソルベ添え
chestnut chocolate terrine, with cassis sorbet
クレーム・ブリュレ
creme brulee
   
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ahill ginza
tel : 03-3562-8080
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
  
ahill azabu
tel : 03-5766-2020
floor : https://www.ahill.jp/azabu/floor.html

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