DINNER MENU [ 11/27(木)~]
2014,11,25, 04:04 PM
11月27日(木)からスタートするディナーメニューのご紹介です!
[前菜]
-本日の前菜
-山形県産仔牛と十勝野豚のテリーヌ レムラードソース
-北海道産牡蠣と冬野菜のソテー カリフラワーのソース

[スープ]
-本日のスープ
-魚介のスープ サフラン風味
[セカンドディッシュ]
-本日の魚料理
-白子のベーニェ シェリーヴィネガーとケイパーのソース
-フォアグラとオレンジのクレープシュゼット 牛蒡とナッツのデュクセル添え
-オマール海老のヴァプール 焼きラクレットとトマトのフォンデュと共に
[メイン]
-シャラン産鴨のロースト アールグレイのソース
-北海道蝦夷鹿のポワレ ビーツとフランボワーズのソース

-特選牛ステーキ
-特製ハンバーグステーキ 赤ワインソース
-本日の熟成肉
[デザート]
-アイスクリームとシャーベットの盛り合わせ
-本日のデザート
-和栗と紫芋のモンブラン カシスのソルベ添え
-イチジクのオペラ仕立て ラム風味のアイス添え
-クレームブリュレ 柑橘ソルベ添え
[Starters]
-today's appetizer
-terrine of calf & pork, rémoulade sauce
-sauté of oyster & winter vegetables, cauliflower sauce
[Soups]
-today's soup
-seafood soup, flavor of saffron
[Second dishes]
-today's fish
-beignet of soft roe, sherry vinegar & caper sauce
-crêpe suzette of foie gras & orange, with duxelles of burdock & nut
-lobster vapeur, with baked raclette & tomato fondue
[Main dishes]
-duck roast, earl grey sauce
-wild deer poeler (from Hokkaido), beet & framboise sauce
-special-choice beef steak
-ahill's hamburger steak, red wine sauce
-today's dry aging meat
[Desserts]
-ahill's ice cream & sherbet
-today's dessert
-mont blanc of chestnut & purple sweet potato, with cassis sherbet
-fig opera, with ice cream of rum flavor
-crème brûlée, with citrus sherbet
ahill ginza
[前菜]
-本日の前菜
-山形県産仔牛と十勝野豚のテリーヌ レムラードソース
-北海道産牡蠣と冬野菜のソテー カリフラワーのソース

[スープ]
-本日のスープ
-魚介のスープ サフラン風味
[セカンドディッシュ]
-本日の魚料理
-白子のベーニェ シェリーヴィネガーとケイパーのソース
-フォアグラとオレンジのクレープシュゼット 牛蒡とナッツのデュクセル添え
-オマール海老のヴァプール 焼きラクレットとトマトのフォンデュと共に
[メイン]
-シャラン産鴨のロースト アールグレイのソース
-北海道蝦夷鹿のポワレ ビーツとフランボワーズのソース

-特選牛ステーキ
-特製ハンバーグステーキ 赤ワインソース
-本日の熟成肉
[デザート]
-アイスクリームとシャーベットの盛り合わせ
-本日のデザート
-和栗と紫芋のモンブラン カシスのソルベ添え
-イチジクのオペラ仕立て ラム風味のアイス添え
-クレームブリュレ 柑橘ソルベ添え
[Starters]
-today's appetizer
-terrine of calf & pork, rémoulade sauce
-sauté of oyster & winter vegetables, cauliflower sauce
[Soups]
-today's soup
-seafood soup, flavor of saffron
[Second dishes]
-today's fish
-beignet of soft roe, sherry vinegar & caper sauce
-crêpe suzette of foie gras & orange, with duxelles of burdock & nut
-lobster vapeur, with baked raclette & tomato fondue
[Main dishes]
-duck roast, earl grey sauce
-wild deer poeler (from Hokkaido), beet & framboise sauce
-special-choice beef steak
-ahill's hamburger steak, red wine sauce
-today's dry aging meat
[Desserts]
-ahill's ice cream & sherbet
-today's dessert
-mont blanc of chestnut & purple sweet potato, with cassis sherbet
-fig opera, with ice cream of rum flavor
-crème brûlée, with citrus sherbet
ahill ginza