MENU [ 10/30(月)~ ]

2023,10,29, 02:39 PM
10月30日(月)からスタートするコースのご紹介です。
みなさまのご来店お待ちしております。

■■ LUNCH A ¥3600

* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert

Starters

ブリの炙り 蕪の柚子マリネとカリフラワー
seared yellowtail,yuzu marinated turnip & cauliflower
つぶ貝とエリンギのエスカルゴバターソテー
shellfish & eringi escargot butter saute

Soups

舞茸のポタージュ
maitake mushroom potage

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,100円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,100 yen for 1.5 times)
国産牛ランプステーキ
beef steak Rump
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,700円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,700 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+1,900円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+1,900 yen)

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)

追加メニュー

焼きカレー  900円
fried curry & rice 900 yen


■■ LUNCH B ¥6000

* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starter, main, dessert

Starters

ブリの炙り 蕪の柚子マリネとカリフラワー
seared yellowtail,yuzu marinated turnip & cauliflower
つぶ貝とエリンギのエスカルゴバターソテー
shellfish & eringi escargot butter saute

Soups

舞茸のポタージュ
maitake mushroom potage

Second dishes

本日の魚料理
today’s fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ(+1,100円で1.5倍)
ahill's hamburger steak with foie gras(+1,100 yen for 1.5 times)
国産牛ランプステーキ
beef steak Rump
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,700円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,700 yen)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+1,900円)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+1,900 yen)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
本日のデザート
today's dessert
+
アフタードリンク
(珈琲 or ルイボスティー)
after drink(coffee or rooibos tea)


■■ MENU A ¥7600

* メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from main, dessert

鰤の炙りと紅くるり大根 梅と生姜のソース
seared yellowtail & daikon, plum & ginger sauce

本日の魚料理
today's fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,600)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,600)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+1,800)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
和歌山県産柿のテリーヌ バニラアイス添え
persimmon terrine, vanilla ice cream


■■ MENU B ¥9800

* スターター、メイン、デザートから1品ずつお選びください *
Please choose one item from starters, main, dessert

Starters

鰤の炙りと紅くるり大根 梅と生姜のソース
seared yellowtail & daikon, plum & ginger sauce
帆立貝のソテー 百合根とスペイン産マンチェゴチーズ
scallops saute, lily bulb & manchego cheese

one dishes

蕪のロースト 牡蠣バターソースとデュカ
roasted turnip, oyster butter sauce & duqqa

fish dishes

本日の魚料理
today's fish dishes

Main dishes

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras
本日の肉料理
today's meat dishes
鹿児島産黒牛A5サーロインステーキ (80g) (+1,600)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Sirloin (80g) (+1,600)
鹿児島産黒牛A5フィレステーキ (80g) (+1,800)
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Fillet (80g) (+1,800)

Rice

ahill定番 焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
ahill's fried curry & rice, served with our original pickles

Desserts or Cheese

クレームブリュレ
crème brûlée
本日のアイスクリームとソルベ
today's ice cream & sorbet
和歌山県産柿のテリーヌ バニラアイス添え
persimmon terrine, vanilla ice cream

チーズ5種盛り合わせ
5 kinds of cheese


■■ MENU C ¥14200

本日のアミューズ
today's amuse

茸と鴨とレバーパテ 姫リンゴのコンポート
mushroom, duck, liver pâté, apple compote

信州サーモンと黒舞茸のパート包み
trout & maitake pâte filo

鮟鱇と鮟肝のポワレ 柚子風味の餡
monkfish & ankimo poêlé, yuzu starchy sauce

鹿児島産黒牛A5シャトーブリアン
"Kagoshima-Kuroushi" beef steak Chateaubriand

ahill名物 フォアグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak with foie gras

焼きカレー 自家製福神漬けを添えて
fried curry & rice, served with our original pickles

チーズ3種盛り合わせ
3 kinds of cheese

本日のデザート
today's dessert
  
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《web予約》
https://www.ahill.jp/ginza
《電話予約》
03-3562-8080

 銀座 | comments (0) | trackback (0) | by ginza









 
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