LUNCH MENU [ 7/4(月)〜 ]

2016,07,02, 02:31 PM
7月4日(月)からスタートするランチメニューのご紹介です!
  
■■ Starters ■■
米ナス、トマト、スモークチキンのバーガースタイル アボカドタルタルソース
eggplant, tomato, smoked chicken burger style, avocado tartar sauce
とうもろこしのレアチーズ 蟹と香味野菜のラヴィゴット添え
corn unbaked cheese, with crab & aromatic vegetables ravigote
ハマグリとホワイトアスパラのトリュフバターソテー
clam & white asparagus saute, truffle butter
  
■■ Soups ■■
桜海老とビシソワーズ
"Sakura"shrimp & vichyssoise
  
■■ Main dishes ■■
ahill名物 特製フォワグラ入りハンバーグステーキ
ahill's hamburger steak (of choice beef, choice pork and Foie Gras)
本日のお魚料理
today's fish
もち豚ロースのソテー スパイスを効かせた焦がしオニオンソース
"Mochibuta"pork loin saute, spice onion sauce
A5黒毛和牛モモ肉のステーキ +1000up
"Wagyu" beef round steak +1,000yen
  
■■ Desserts ■■
アイスクリーム・シャーベット盛り合わせ
ice cream & sherbet (assorted 3 kinds)
アメリカンチェリーのクラフティ グロゼイユのソルベ添え
american cherry clafoutis, with red currant sorbet
クレーム・ブリュレ
creme brulee
   
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ahill ginza
tel : 03-3562-8080
web reserve & floor : https://www.ahill.jp/ginza/floor.html
  
ahill azabu
tel : 03-5766-2020
floor : https://www.ahill.jp/azabu/floor.html

 銀座 | comments (0) | trackback (0) | by ginza









 
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