DINNER MENU [ 8/5(水)~]

2015,07,29, 03:45 PM
夏のディナー、新メニューのご紹介です!
銀座店は7/30(木)~、西麻布店は8/5(水)~スタートになります。

旬の食材を使った季節の お料理をご用意させていただきましたので、是非ご賞味くださいませ。

[Starters]
  
-夏野菜の花畑 地鶏のバロティーヌ添え フルーツトマトのジュースを注いで
summer vegetables, with chicken ballottine, pour the fruit tomato juice
  
-フォアグラのムース 味来とうもろこしのピューレとバニラ風味のクレープを添えて
foie gras mousse, with corn puree & vanilla flavored crepe
  
-鱧と京野菜のテリーヌ 枝豆のタルタルと梅のアクセント
"Hamo"(pike conger) & vegetables terrine, accent of edamame tartare sauce & plum
  
  
[Soups]
  
-本日のスープ
today's soup
  
-じゃがいもとイチョウガニの冷たいポタージュ(銀座店のみ)
cold potage of potato & dungeness crab
  
  
[Second dishes]
  
-本日の魚料理
today's fish
  
-雪室熟成した新潟県産豚肉のポワレ スモークしたカリフラワーのクーリとサラダ添え
aging pork poêle, with coulis of smoked cauliflower & salad
  
-各地で採れた貝の一皿 産直青森ニンニクとハーブのバターソース
one dish of shellfish, garlic & herb butter sauce
  
-スコットランド産活けブルーオマールエビのポワレ そのブイヨンとマイクロ野菜を添えて
blue omar shrimp(from Scotland) poêle, with Bouillon & micro vegetables
  
  
[Main dishes]
  
-北海道産夏鹿ロースのソテー グリーンオリーブとケイパーのソース 天然ベリーと青トマトの

コンポートを添え
deer loin saute, green olives & caper sauce, with Berry & blue tomato compote
  
-オーストラリア産仔牛フィレ肉のポワレ ロッシーニ仕立て サマートリュフ風味
veal fillet poêle, rossini style, summer truffle flavor
  
-特選牛ステーキ
special-choice beef steak
  
-特製ハンバーグステーキ 赤ワインソース
ahill's hamburger steak, red wine sauce
  
-本日のお肉料理
today's meat dish
  
  
[Desserts]
  
-アイスクリームとシャーベットの盛り合わせ
ahill's ice cream & sherbet
  
-本日のデザート
today's dessert
  
-南国マンゴーのムース ココナッツのソルベとパッションフルーツのエスプーマと共に
mango mousse, with coconut sorbet & passion fruit Espuma
  
-チョコレートでコーティングしたフランボワーズとカルダモン風味のクリーム ピスタチオの

アイスを添えて
framboise coated with chocolate & Cardamom-flavored cream, with pistachio ice
  
-クレームブリュレ リンゴとミントのソルベ添え
crème brûlée, with apple & mint sorbet
  
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ahill azabu
tel : 03-5766-2020
floor : http://www.ahill.jp/azabu/floor.html
※8/1~8/3、8/14~8/16は休業
  
ahill ginza
tel : 03-3562-8080
web reserve & floor : http://www.ahill.jp/ginza/floor.html
※8/17~8/20は休業

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